ARANYBÁNYA HOTEL

Általános információk

Érkezés

Érkezés napján a szobákat 14.00 órától foglalhatják el, elutazás napján kérjük a szobát 10.00 óráig elhagyni. Ettől eltérő egyedi igényeket foglaltság függvényében igyekszünk teljesíteni, ezt kérjük előre jelezni.

Foglalás

A foglalás történhet telefonon vagy írásban, elektronikus felületen. Az írásban indított ajánlatkérések, foglalások az írásbeli visszaigazolással kerülnek véglegesítésre.

A foglalás díjmentesen lemondható az érkezés napját megelőző 24 óráig, főszezonban a megelőző 48 óráig. Az ezen az időponton túl lemondások vagy meg nem jelenés esetén 1 éjszakára szóló díjat számítunk fel a foglalásban szereplő személyek számára vonatkozóan.

Fizetés

A főszezonban 2 vagy több éjszakára szóló foglalásokat előleggel kérjük megerősíteni. Az igénybevett szolgáltatások teljes, vagy előleg esetén fennmaradó részének kiegyenlítése a távozás napján készpénzben, hitelkártyával vagy SZÉP Kártyával történhet.

Háziállatok

Az Aranybánya Hotelben háziállatokat nem fogadunk. Panzió és Apartmanház részlegünkben lehetőség van háziállatok elszállásolására.

Ha kérdése van írjon