Aranybánya Üdülőpark

Családi rendezvények, esküvők

CSODÁS HELYSZÍNEK A GYÖNYÖRŰ EMLÉKEKHEZ

Az Aranybánya Üdülőpark a családi rendezvények méltán keresett helyszíne. Az elmúlt két évtizedben nagy tapasztalatot szereztünk csoportos rendezvények szervezésében, valamint bel- és kültéri lebonyolításában, melyek során rugalmasan kezeljük a megrendelő igényeit. Az Aranybánya Üdülőpark területén és létesítményeiben nagy tapasztalattal nyújtunk segítséget az Ön által elképzelt, megálmodott rendezvények színvonalas megvalósításához, készséggel együttműködünk a vendégsereg ellátásában.

.

Aranybánya Üdülőpark esküvő
Aranybánya Üdülőpark családi rendezvények
Családi rendezvények

Az elmúlt években számos születésnapot, osztálytalálkozót, ballagást, évfordulót szerveztünk meg a megrendelők teljes megelégedésére, melyek mind-mind szép élményként maradtak meg a résztvevők emlékezetében. Választható helyszínként az étterem, a hangulatos kerthelyiségeket vagy a teraszos rendezvénytermet tudjuk felajánlani, melyeket alkalomhoz illően rendezünk be és terítünk meg.

Esküvők

Az Aranybánya Üdülőpark hegyekkel körülvett mesés elhelyezkedése, a hangulatos csónakázótó és a csodaszép kert egyedi és emlékezetes helyszínt biztosít a Nagy Naphoz. A rendezvényteremben és a kapcsolódó teraszon 90 főig vállaljuk esküvők szervezését, de hangulatos kerti eseményekre is sor került már nálunk. A házasságot kötő párok gyakran választják a tó közepén található hajó formájú szigetet vagy a tó partját a boldogító igen kimondásához, a pazar környezet egyben kiváló fotózási helyszínt is biztosít. Készséggel segítünk az esküvői menü – az állófogadás és a vacsora menüsorának – összeállításában, szívélyesen gondoskodunk vendégei ellátásáról.

Aranybánya Üdülőpark esküvő
Aranybánya Üdülőpark esküvő
Ünnepi fogások

Rendezvényeihez ünnepi menüsort szolgálunk fel, melyet étlapunkról választhat, vagy egyedi igényeihez igazítva tálaljuk az alkalomhoz illően megterített asztalnál. A rendezvény létszámától függően éttermünk, rendezvénytermünk vagy szabadtéri helyszíneink is igénybe vehetők az étkezéshez.

Elhelyezés

A vendégsereg elhelyezésére az üdülőpark összes szálláskategóriáját figyelembe véve 33 szoba áll rendelkezése (11 szoba az Aranybánya Hotelben, 17 szoba az Aranybánya Panzióban és 5 szoba az Aranybánya Apartmanházban), melyekben elhelyezéstől függően pótágyakkal együtt mintegy 100 főt tudunk egyszerre elszállásolni. Nagyobb családi összejövetelek vagy osztálytalálkozók esetén létszámtól függően lehetőség van egy-egy részleg kizárólagos lefoglalására. Kérjük, ezzel kapcsolatos igényét jelezze a kapcsolatfelvétel során.

Aranybánya Üdülőpark családi rendezvények
Aranybánya Üdülőpark esküvő
További szolgáltatások

A rendezvények résztvevői hosszabb tartózkodás esetén válogathatnak a szolgáltatási palettáról is, egy esküvő vagy osztálytalálkozó után jólesik megmártózni a wellness részleg medencéiben.

Maradt még kérdése?
Választható szálláshelyeink
A szállásra, a programokra és az étkezésre kérje egyedi igényekhez igazodó ajánlatunkat!