Aranybánya Üdülőpark

Wellness

Családi kikapcsolódáshoz vagy romantikus utazáshoz egyaránt elengedhetetlen wellness élményeket nyújtunk az Aranybánya Üdülőparkban.
Az Aranybánya Hotel épületének wellness részlegén vendégeink teljes kikapcsolódás mellett töltődhetnek fel, miközben élvezhetik a folyton változó kert és a fölé magasodó hegy megnyugtató panorámáját. A vizes kalandokhoz élménymedencét és gyermekpancsolót, az ellazuláshoz pezsgőmedencét és szaunát ajánlunk. Érdemes kipróbálni a jádeköves masszázságyakat a teljes felfrissüléshez. A belépés szállóvendégeink számára ingyenesen (Aranybánya Hotel), vagy kedvezményes áron történhet (Aranybánya Panzió és Apartmanház). Külsős vendégek számára előzetes bejelentkezés esetén térítés ellenében vehető igénybe az Aranybánya wellness.
Aranybánya Üdülőpark wellness Telkibánya
Telkibánya Aranybánya Üdülőpark wellness
Telkibánya Aranybánya Üdülőpark wellness
Úszómedence élményelemekkel

30 m2-es medencénkben az ellenáramlást biztosító úszógép segítségével mozgathatja át magát, ami után jól fog esni a masszírozó hatású vízzuhatag ereje.

Telkibánya Aranybánya Üdülőpark jacuzzi medence
pezsgőmedence

10 személyes pezsgőmedencénkből lazítás közben élvezheti a hegyek és a csónakázó tó gyönyörű panorámáját.

gyerekpancsoló

A legkisebbek biztonságos, 50 cm mély vízben élvezhetik a pancsolást, a közös játékot szüleikkel, családjukkal.

Telkibánya Aranybánya Üdülőpark finn szauna
Finn szauna

A szaunázás szerelmeseit hagyományos finn szaunával várjuk.

 
Telkibánya Aranybánya Üdülőpark szauna
infraszauna

Az infra fény jótékony hatásait az infraszaunánkban élvezhetik kedves vendégeink, melyben hangulatosan megvilágított sótégla-fal járul hozzá az egészség megőrzéséhez.

Telkibánya Aranybánya Üdülőpark szolárium
Szolárium

Álló szoláriumunk a legmodernebb technológiát képviselve az egészséges barnulást szolgálja. A Vibro-plate üzemmóddal rendelkező szolárium a vibráló talp segítségével a fényfürdőzés közben felpezsdíti a vérkeringést, így segíti a test méregtelenítő folyamatait.

Jáde-köves masszázs

Wellness részlegünkön két elektronikus masszázságy várja a relaxálni vágyókat. A masszázs alatt a test izmai ellazulnak, a kellemes zene és a fényterápia pedig a szellemet is megnyugtatja. A masszázsprogramok különösen alkalmasak a gerinc és hátproblémák orvoslására.

Telkibánya Aranybánya Üdülőpark wellness bár
Bár

A Wellness részleghez bár kapcsolódik, ahol kávét, frissítőket és csapolt sört kínálunk a pihenő vendégeknek. Tavasztól őszig a medencéktől közvetlenül megközelíthető hangulatos napozó teraszon is elfogyaszthatják italaikat.

 
Nyitvatartás
Minden nap 10.00-20.00
Nem szállóvendégek részéről előzetes bejelentkezés szükséges!
Nézze meg
éttermünk kínálatát
Aranybánya Üdülőpark tányérok
Ha további élményekre vágyik, látogassa meg a családi kalandparkot
Aranybánya Hotel tó