Számtalan sport és szabadidős lehetőséget kínálunk, válogasson érdeklődése szerint

Sport és szabadidő

Multifunkciós sportpálya

A sport a szellemi és fizikai kikapcsolódás legjobb eszköze. A multifunkciós sportpályánk ehhez nyújt kiváló helyszínt, ahol a különböző felfestések segítségével a következő játékokra nyílik lehetőség: tenisz, futball, lábtenisz, röplabda, tollaslabda, streetball.

Telkibánya Aranybánya Üdülőpark Sportpálya
Telkibánya Aranybánya Üdülőpark Fitnessudvar
Fitnesz udvar

A fitnesz udvar területén 6 féle kültéri fitnesz eszköz szolgálja a mozogni vágyókat, mely eszközök együttesen alkalmasak a teljes test átmozgatására, javítják a mozgáskoordinációt, fejlesztik a mozgékonyságot, növelik az ízületek rugalmasságát. A sporteszközök szomszédságában egy trambulint állítottunk fel a legkisebbek szórakoztatására.

Asztalitenisz

Az Üdülőpark kertjében pingpongasztal várja a sport kedvelőit.

Telkibánya Aranybánya Üdülőpark Asztalitenisz
Telkibánya kikapcsolódás sport csónakázás
Csónakázás, vízibicikli, horgászat

A kalandpark területén lévő tó nem csupán látványával gyönyörködtet, hanem vendégeink csónakra vagy vízibiciklire szállva is körbejárhatják a közepén lévő hajó-szigetet, ahová lengőhíd vezet a partról. A tó bővelkedik kis és nagytestű halakban, ezzel kiváló horgászlehetőséget biztosít.

Kerékpárkölcsönzés

Az Aranybánya Üdülőparkban 8 db túrabicikli áll rendelkezésre Telkibánya és a vadregényes zempléni és abaúji táj két keréken történő bejárásához. A biciklikhez 1 db gyermekülést tudunk biztosítani.

Telkibánya Aranybánya Üdülőpark kerékpározás