Aranybánya Üdülőpark

Céges rendezvények, csapatépítés

Amennyiben Észak-Magyarországon keres rendezvény helyszínt, a gyönyörű hegyvidéki környezetben található Aranybánya Üdülőpark Telkibányán minden összetevőt biztosít egy sikeres céges rendezvényhez, amire a résztvevők szívesen emlékeznek majd. Szálláshelyeink és az üdülőpark nyújtotta kikapcsolódási lehetőségek helyben teljes, komplex programot nyújtanak a csoport minden tagjának. Infrastruktúránk és tapasztalataink garantálják az Ön munkatársainak elégedettségét, amit számos visszatérő céges partnerünk bizonyít.

Tekintse át és keressen minket bizalommal.

Aranybánya Üdülőpark céges rendezvények konferenciateremTelkibánya
Aranybánya Üdülőpark céges rendezvények knferenciateremTelkibánya
Konferenciaterem
A megbeszélésekhez az Aranybánya Hotel épületében a projektorral, multimédiás berendezésekkel, hangosítással professzionálisan felszerelt, maximum 90 fő befogadására alkalmas konferencia- és rendezvénytermet kínáljuk céges vendégeinknek. Az értekezletekhez kávészünet bekészítést biztosítunk, a közvetlen teraszkapcsolat frissítő szünetekre ad lehetőséget.
Kikapcsolódás, programok

A kötetlenebb programokhoz  csoportos kikapcsolódási lehetőségként a hotel wellness részlege, a tó feletti átcsúszás élményét nyújtó hat elemű felnőtt kalandpark, a multifunkciós sportpálya és fitnesz udvar, a csónakázás vagy az asztalitenisz vehető igénybe az üdülőpark területén. Igény szerint lehetőség van hangulatos kerti sütés-főzésre, melyhez a panzió udvarán lévő szalonnasütő helyet vagy a búbos kemencével rendelkező tóparti filagóriát ajánljuk. Rendezvénytermünk esti zenés, táncos programhoz biztosít kiváló helyszínt.

Csoportok számára a környéken elérhető kalandos erdei túrák és a hajdani aranybányák felkeresése jelentenek érdekes és emlékezetes élményt, de számos egyéb látnivalót és programot kínál Telkibánya, valamint Zemplén és Abaúj térsége a váraktól és tematikus múzeumokig. Igényeiket figyelembe véve készségesen összeállítunk egy programjavaslatot itt tartózkodásuk idejére.

Aranybánya Üdülőpark céges rendezvények Telkibánya
Telkibánya - Aranybánya Hotel
Elhelyezés

Az üdülőpark összes szálláskategóriáját figyelembe véve 33 szoba áll a csoport rendelkezésére (11 szoba az Aranybánya Hotelben, 17 szoba az Aranybánya Panzióban és 5 szoba az Aranybánya Apartmanházban), melyekben elhelyezéstől függően pótágyak nélkül mintegy 70 felnőttet tudunk egyszerre fogadni. Kisebb létszám esetén lehetőség van egy-egy részleg kizárólagos lefoglalására.

Étkezés

Csoportok részére az Aranybánya Üdülőpark éttermében vagy rendezvénytermében szolgáljuk fel az ízletes fogásokat. A menüsor összeállításánál figyelembe vesszük az egyedi igényeket.

A céges rendezvények, valamint csapatépítő tréningek lebonyolításában szerzett nagy tapasztalatunk garantálja, hogy rendezvénye sikeres és eredményes legyen.

TelkibányaAranybánya Üdülőpark céges rendezvények Telkibánya
Maradt még kérdése?
Választható szálláshelyeink
A szállásra, a programokra és az étkezésre kérje egyedi igényekhez igazodó ajánlatunkat!