Aranybánya Üdülőpark

kalandpark

A hotel szomszédságában működik a csónakázó tó körül megépült kalandparkunk, mely csoportok és családok számára is tartalmas kikapcsolódást és élményekkel teli kihívásokat kínál.

Gyerek kalandparkunk 10 elemű akadálypályáján már 4 éves kortól próbálkozhatnak a gyerekek. Az akadályok leküzdése nagy örömet okozó sikerélményt nyújt a gyerekeknek, ami a védőfelszerelés használata mellett egyúttal teljesen biztonságos kaland. Számos alkalommal voltunk szemtanúi az esetenként bátortalan első lépéseknek, majd a pálya végén csodálhattuk a diadalmasan és izgatottan csillogó szemeket. A gyerekek önbizalmat nyernek a próbatétel során, érdemes bátorítani őket.

Kalandparkunk tavasztól őszig várja a vállalkozó kedvű látogatókat. Szállóvendégeinken kívül külsős vendégeket és csoportokat is fogadunk. A kalandpályák csak kalandpark-kísérő személyzet vezetésével, védőfelszerelésben vehetők igénybe.

Kérjük, jelentkezzen be elérhetőségeinken!

Aranybánya Üdülőpark kalandpark Telkibánya
Telkibánya Aranybánya Üdülőpark Kalandpark
Telkibánya Aranybánya Üdülőpark kikapcsolódás felnőtt kalandpark

A felnőtt kalandpark akadálypályái 4 méter magasságban kerültek kialakításra a lombos fák között. A 7 elemet tartalmazó pálya teljesítése próbára teszi a bátorságot, kitartást, koncentrációt, ügyességet és nem utolsósorban az erőnlétet. A kalandpálya teljesítése olyan sikerélmény, amelyet méltón koronáz meg tó fölött kifeszített drótkötélpályán való átcsúszás. Érdemes kipróbálni!

A tavon csónakázási, vízibiciklizés lehetősége várja a további élményekre vágyókat, de a tó közepén lévő hajó formájú szigetre vezető függőhídon való átkelés is emlékezetes lehet a vízen fekvő deszkák miatt. Aki ügyes, az száraz lábbal átjut a szigetre!

Telkibánya Aranybánya Üdülőpark kikapcsolódás kalandpark
Nyitvatartás

Kora tavasztól késő őszig

(Fagyos időjárás esetén nem látogatható, kérjük érkezés előtt tájékozódjon a pontos nyitvatartásról.)

Minden nap: 10.00 – 16.30

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Nézze meg
éttermünk kínálatát
Aranybánya Üdülőpark tányérok
LÁtogassa meg
Wellness részlegünket is
Aranybánya Üdülőpark wellness Telkibánya