ARANYBÁNYA HOTEL

Szobatípusok

Telkibánya - Aranybánya hotel standard szoba
Standard szoba

2 ágyas, pótágyazható, hangulatos tetőtéri szoba egyedi kialakítású kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával.

Telkibánya - Aranybánya hotel superior szoba
Superior szoba

2 ágyas, pótágyazható emeleti szoba, elegáns kialakítású kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával.

Telkibánya - Aranybánya hotel superior apartman
Superior apartman

Az apartman az előszobából nyíló két különbejáratú szobával rendelkezik, melyek közül az egyikben 2 ágy, a másikban 3 lehúzható pótágy található.

Telkibánya - Aranybánya hotel superior családi apartman
Superior családi apartman

Az erkélyes, 2 + 3 ágyas lakrész az előtérből nyíló két különbejáratú szobával rendelkezik. Az apartmanhoz sarokkádas kényelmes fürdőszoba tartozik, továbbá egy elektromos tűzhellyel, beépített hűtőszekrénnyel felszerelt konyhasarok is a vendégek rendelkezésére áll. Családok számára hosszabb tartózkodásra ideális.

Aranybánya Hotel lakosztály nappali szoba
Superior lakosztály

Érezze magát igazi királyi kényelemben a 62 négyzetméteres, nappali plusz két szobás lakosztályunkban. A konyhával, étkezőrésszel és tágas nappalival rendelkező lakosztály két szobájában 4 fő elhelyezésére (2+2) van lehetőség, ezen kívül gyermekek számára további pótágy áll rendelkezésre. 2 fős elhelyezés esetén nappali + 1 hálószobás elrendezésben is foglalható. A lakrészhez sarokkádas elegáns fürdőszoba tartozik. A lakosztály különlegessége a csónakázó tóra panorámás 43 nm-es terasz, melyről körbetekintve gyönyörködhet a hegyek nyújtotta csodálatos panorámában.